Wedding New Year's Eve

Comment

Wedding New Year's Eve

Midden in Amsterdam, in het West Indisch Huis, een huwelijk met een geweldig diner en een swingend feest. En dat met Oud & Nieuw. Cichi kreeg de opdracht mee te denken en te helpen realiseren van een modern Nederlandse maar ook klassiek Engelse tafel, de receptie en feestzaal. Erg leuk om dit te mogen coördineren en realiseren. Dank aan Matter of Taste voor gastvrijheid en samenwerking!

Comment

Kerstfeest Werf t'Kromhout

Comment

Kerstfeest Werf t'Kromhout

Erg leuk om Kerstfeest aan te kleden in de oude scheepswerf Museum Werf t'Kromhout. Tussen alle motoren en foto's van vroeger wel 30 kerstbomen geplaatst, een kersthuisje met poffertjes en wafels en fijne plekken om te zitten en te chillen. Met kransen maken voor de kinderen, koekjes bakken, en andere kerstactiviteiten. Met Wendy Welvaars, wat een leuke dag!

Comment

Cristofori

Comment

Cristofori

Spetterend kerstdiner voor Ngage Media in de voormalige concertzaal van Cristofori aan de Prinsengracht. Cichi kreeg de vraag dit diner te organiseren met daarbij een vrije hand om aankleding en bloemen te realiseren, hoe cool is dat! In samenwerking met De Artiesten, die een top diner verzorgden.

Comment

Looiersgracht 60

Comment

Looiersgracht 60

Een verborgen parel in de stad,  Looiersgracht 60een oude bierbrouwerij en drukkerij die zo mooi is gerenoveerd tot kunstgallery, waarbij je de historie van het pand nog terugziet. Hier voor een diner met Sophie Eats. Hangende amarylissen door The Wunderkammer. Top!

Comment

Stedelijk Museum

Comment

Stedelijk Museum

Mooie samenwerking met Wendy Welvaars voor een verjaardagsdiner in het Stedelijk Museum. Fantastisch hier te werken en geïnspireerd te worden door deze mooie plek met tentoonstellingen van Jean Tinguely en Jordan Wolfson. 

Comment

Kasteel Loenersloot

Comment

Kasteel Loenersloot

Erg leuke avond op Kasteel Loenersloot, met intiem concert in de tuinkamer op prachtige vleugel van organisator Bart Boogaard Piano Services. Uitkijkend over de slotgracht met aansluitend een diner verzorgd door Lokaal Zuid uit Vreeland. Prachtig het oude kasteel zo in alle glans mee te maken. Met rondleiding tot in de hoge toren van wel 800 jaar oud. Servies en aankleding door Cichi.

Comment

Food Inspiration Days

Comment

Food Inspiration Days

Cichi verzorgde met The Hospitality Group de bouw en inrichting van een 'fruit-juwelier' stand van Hero op de Food Inspiration Days in Veghel. Een fantastisch oud industrieel gebouw, waar bloggers, food lovers en industry makers info en speeches kregen over nieuwe food trends en ontwikkelingen.  

Comment

Gala diner

Comment

Gala diner

Gala diner op Schiphol voor 100-jarig bestaan, in de oude verkeerstoren 'Wings', dat voor de gelegenheid helemaal werd omgebouwd. Met The Hospitality Group, in zwart, wit en Gatsby thema. Cichi realiseerde serviezen, aankleding en bloemen.

Comment

Wedding dinner

Comment

Wedding dinner

Tijdens een van die prachtige zomer weekenden dit jaar, mochten wij servies, bloemen en aankleding voor een huwelijksdiner verzorgen. De newly wed en hun gasten kwamen per boot aan, en liepen langs het water naar het oud-industriële terrein, waar kon worden geborreld, gedineerd en gedanst. In een internationale setting, met tropische bloemen, en botanische tinten was het een fantastisch feest! 

Comment

Sterrewacht

Comment

Sterrewacht

De Dames Dietz uit Oegstgeest, een fantastische cateraar met een verrukkelijk eetwinkeltje, nodigden ons uit om universiteitskantine in de oude Sterrewacht te Leiden om te bouwen voor een bijzonder diner. We kozen voor zwart om een intieme sfeer neer te zetten. En combineerden dit met hout, aardewerk in zand en zee kleuren, en bloeiende dille en angelica in de knop. Met planten en grassen in grote bakken en de grote openslaande deuren van dit prachtige monumentale pand, kwam de zomer een beetje naar binnen. We streefden naar een verzorgde tafel, goed geregeld, en toch speels en ongedwongen. Een fijne samenwerking en leuk om te doen! Op de foto's zie je hoe het was voor (2de van links) en na (de rest).

Comment

Diner in het bos

Comment

Diner in het bos

Cichi was gevraagd mee te denken in de organisatie en aankleding te verzorgen voor een verjaardagsdiner op een fantastische plek in het bos. Met voeten in het zand, vuren in de loods en daarbuiten. Een keuken buiten, met kippen die zachtjes roosterden boven het vuur. Wat een magische plek en onvergetelijk diner! 

Comment

Rijksmuseum Passage

Comment

Rijksmuseum Passage

Een diner in de passage van het Rijksmuseum, hoe bijzonder is dat!  Opbouwen terwijl voetgangers langskomen en je vragen wat er gaande is, enthousiast raken over de lange tafels en het aanstaande diner. Ook graag willen aanschuiven. Dansers die oefenen op vioolmuziek die weerklinkt tussen de bogen. Vergezichten op doeken - kunstwerk van Irma de Vries. Een heuse keuken die wordt gebouwd in de passage. Alles loopt op rolletjes. En zo trots om onze collectie - die dit jaar steeds verder is uitgebouwd - in te kunnen zetten voor ruim 200 man. Met naast Broste Esrum en Sand & Sea ook nieuwe items zoals het zwarte onderbord van Pascale Naessens, de modern-damasten servet van BeauBerger, en de tulpenvazen van &Klevering. Cichi werd betrokken door Wendy Welvaars om mee te denken over styling en leveren van servies.  Servé leverde fantastische service, en zorgde dat alles vlekkeloos werd geleverd en geruisloos weer werd opgehaald - dat laatste midden in de nacht. 

Comment

Valkenheining

Comment

Valkenheining

Buitenplaats Valkenheining, net even weg van Amsterdam, is een plek waar je je meteen een vakantiegevoel bekruipt. Zo lekker buiten, zo'n mooi landhuis, met zoveel sfeer, en zo'n hartelijke ontvangst. Een geweldige plek om een verjaardagslunch te geven. Met koffie in de blauwe kamer, waar het behang is geschilderd door de vrouw des huizes. En een grote open haard staat. En je zo naar buiten loopt, het terras op, en uitkijkt over de prachtige tuin, de weilanden met schapen en lammetjes. Cichi organiseerde hier een lunch met Wendy Welvaars en verzorgde servies en aankleding met partner Servé Verhuurservice. Het Broste Copenhagen Sand & Sea servies kwam hier helemaal tot zijn recht. 

Comment

Hortus Amsterdam

Comment

Hortus Amsterdam

Een zakelijk diner in de Palmenkas van de Hortus Amsterdam. Een feest om hier te dineren. Cichi verzorgde servies en aankleding in samenwerking met Wendy Welvaars en Servé Verhuurservice. Nieuw in de collectie zijn de servetten van BeauBerger, handwerk en geweven door het Textielmuseum. Met als dessin een tulpenveld van kunstenares Clémy Zürcher. In combinatie met tulpenvazen van &Klevering, nu eveneens in onze collectie en te huur via Servé.

Comment

Mentelity Benefit Party

Comment

Mentelity Benefit Party

Rosco Catering verzorgde op Landgoed Zonnestraal in het Loosdrechtse Bos de Benefit Party 2016 voor de Mentelity Foundation van snowboardster en founder Bibian Mentel. Er werd een prachtig bedrag opgehaald waarmee het doel om kinderen met een beperking aan het sporten te krijgen weer verder kan worden gerealiseerd. Ruim 200 man genoten van een diner met o.a. buiten-optredens op de donker wordende hei. Cichi verzorgde servies en aankleding.

Comment

Uilenburger Synagoge

Comment

Uilenburger Synagoge

Na een grondige renovatie werd de Uilenburger Sjoel op 13 mei weer officieel geopend. Maar daarvoor  mocht hier al een gezelschap exclusief dineren. Een verscholen hoekje in Amsterdam met veel historie, een prachtig pand met de zon die door de hoge ramen naar binnen valt. Uniek dat deze nu geboekt kan worden voor een diner, concert of event. 

Comment

Tefaf 2016 Diner

Comment

Tefaf 2016 Diner

De Hedge House Gallery bij Buitenplaats Wijlre - een modern ontwerp van architect Wiel Arets, dat prachtig past bij het oude kasteel - werkt nauw samen met het Bonnefantemuseum in Maastricht. Bij de opening van de recente expositie van fotograaf Kim Zwarts en de start van de Tefaf 2016 organiseerde The Hospitality Group hier een fantastisch sitting down diner. De setting is zo mooi door de lichtheid van de gallery en de verbondenheid naar buiten en groen, met een in-house kas, en grote raampartijen die uitkijken op de tuinen. Een prachtig inspirerende plek om servies en tafelstyling te verzorgen!

Comment

Trouwen aan het strand

Comment

Trouwen aan het strand

Een netwerkborrel van de Nederlandse Trouwbranche Organisatie (NTBO) vond plaats bij Club Nautique, aan het strand. Begin maart nog wel wat koud, maar droog en heerlijk uitwaaien. En het gevoel van lente al in de lucht. Cichi verzorgde samen met Servé Verhuurservice meubilair en aankleding. Dank aan Elodie Burillon voor de foto's!

Comment

Great Gatsby

Comment

Great Gatsby

New Years diner in stijl van Great Gatsby met Privé Kok Bjorn Stukje

Comment

Kerstdiner Cosine

Comment

Kerstdiner Cosine

Erg leuk om het nieuwe kantoor van Cosine om te toveren voor een Kerstdiner. Met de Dames Dietz voor een prachtig menu!

Comment