Vanochtend de vrouw achter Catchii ontmoet, Femke Zwaan. Een onderneemster en kunstenares, die zulke mooie dingen maakt! Het blaadje in haar logo wordt meegevoerd door de wind, en dwarrelt neer op bijzondere bestemmingen, zoals de South African Garden en Cartagena de Indias. Daar ontstaan de prachtigste illustraties, die vervolgens handmatig op borden en schalen worden aangebracht. In de echt leuke winkeltjes zijn Catchii's producten al te koop. Maar wat mooi om te kunnen melden dat Catchii en Cichi gaan samenwerken en je vanaf nu borden, schalen en kommen ook kunt huren bij Cichi voor een diner. Cichi verhuurt de South African Garden collectie met de prachtige pauw, de papegaai, de kraanvogel, de groene lovebird en de vrolijke groene kever. Natuurlijk kun je de borden en schalen na afloop ook kopen.  Of laten personaliseren, bijvoorbeeld voor een mooi feest of huwelijk. Voor meer info, neem contact met ons op.

Comment