Buiten, met je hoofd in de wind, uitkijken over het water, af en toe een buitje in je gezicht. Een sportieve sloepen-speurtocht begon bij de mooie tent van The Tent Company met verrukkelijke sandwiches van Eva en Kenneth van Aan Tafel Graag. En eindigde daar ook weer, met gelukkig veel lekkere hapjes om warm te worden, en een hele goeie stemming in de tent. Het was een mooi weekend, met Cichi servies bij deze BBQ, in Den Haag en zelfs mee naar een diner in Brussel.

In Beesd dekte Cichi de tafel voor een verjaardagsfeest in het prachtige pand Het Nut van Petra van der Perk. Een zakelijke locatie, maar hoe mooi om hier een kookworkshop te doen, met veel ruimte en inspiratie. Veel mensen hebben wel een tajine thuis, maar wie weet nou hoe je hiermee moet koken? Met Chantal Mook van Salsa Catering heb je opeens met elkaar een tafel vol Marokkaanse gerechten gekookt, lams-, vis en kip tajines, maar ook kofte, humus, baba ganouch, harissa en baklava voor toe. En recepten mee naar huis! 


Comment