Ben aan het nagenieten met het nieuwe kookboek in mijn handen van Rens Kroes. Een vervolg op Powerfood (al een jaar lang in de top 60 van NL boeken, en meer dan 150.00 verkocht), met recepten van Friesland naar New York. Hebben hier gisteren erg lekker uit gegeten voor de feestelijke lancering van haar boek. Op de prachtige locatie van Amsterdam Flavours waar koks Bernadette en Mischa samen met Siti en haar team van Sien Concepts een 5-daags restaurant uit de grond hebben gestampt. Geroosterde bloemkoolsoep met babyspinazie, hmm! Een pompoen quinoacurry en als slot brownies, maar dan gezond. Hele goeie inspiratie, juist als je niet zoveel tijd hebt, om toch veel goeie bouwstoffen en fijne ingrediënten voor body & soul binnen te krijgen. Via Lola's Events (dank!) kwam Amsterdam Flavours bij Cichi voor bijzonder servies. Blauwe borden van Craft Blue, onze mooiste schalen van Mateus, glaasjes van Van Verre. En een super samenwerking met Catchii, die de eye-catchers leverde, kommen en bordjes met flamingo's, vogels en kevers. Wat een leuke avond!


Comment