De Hortus Botanicus Amsterdam organiseert 1 keer per jaar een diner op inschrijving in de Palmenkas. Dit is zo'n bijzondere plek! Hier staan palmen van 400 jaar oud die al miljoenen jaren op onze planeet voorkomen. Om hier tussen te dineren is onvergetelijk. De kas wordt dan ook verhuurd voor diners en huwelijken. Maar dat mag van de tuinman maar in 1 gedeelte. Alleen met het wittenacht diner voor Midsummernight mag ook in het andere gedeelte worden gegeten. Je kunt je voor dit diner aanmelden (en je moet er snel bij zijn!) en kan dan aanschuiven om te genieten van een heerlijk menu. Aan Tafel Graag verzorgde dit, met altijd top producten en in zulke bijzondere samenstelling. 

Cichi leverde de bordjes van Catchii voor de eerste gang. De pauwen, lovebirds, kraanvogels en torren pasten zo mooi tussen de palmbladeren en versterkten de tropische sfeer. 


Comment