Een diner in de passage van het Rijksmuseum, hoe bijzonder is dat!  Opbouwen terwijl voetgangers langskomen en je vragen wat er gaande is, enthousiast raken over de lange tafels en het aanstaande diner. Ook graag willen aanschuiven. Dansers die oefenen op vioolmuziek die weerklinkt tussen de bogen. Vergezichten op doeken - kunstwerk van Irma de Vries. Een heuse keuken die wordt gebouwd in de passage. Alles loopt op rolletjes. En zo trots om onze collectie - die dit jaar steeds verder is uitgebouwd - in te kunnen zetten voor ruim 200 man. Met naast Broste Esrum en Sand & Sea ook nieuwe items zoals het zwarte onderbord van Pascale Naessens, de modern-damasten servet van BeauBerger, en de tulpenvazen van &Klevering. Cichi werd betrokken door Wendy Welvaars om mee te denken over styling en leveren van servies.  Servé leverde fantastische service, en zorgde dat alles vlekkeloos werd geleverd en geruisloos weer werd opgehaald - dat laatste midden in de nacht. 

Comment