Cichi verhuurt en verkoopt de producten van Catchii. Cathii levert homeware van kunstenares en interior designer Femke Zwaan. Femke's droom is om mensen blij te maken met de vrolijke dessins van Catchii en interieurs een boost te geven met haar kleurrijke serviezen. Ze heeft oog voor detail en kleurencombinaties en dat is terug te zien in de Catchii collectie.

 “Het ‘Catchii’ blaadje wordt meegevoerd door de wind, reist de hele wereld over op zoek naar inspirerende landen. Wanneer het 'Catchii' blaadje een bijzondere bestemming heeft ontdekt, dwarrelt het neer en neemt de omgeving in zich op. Dan laat het 'Catchii blaadje' zich weer meevoeren door de wind, op weg naar de volgende bestemming.  

 Catchii ontwerpt serviezen van hoge kwaliteit met verfijnde origineel handbeschilderde illustraties, opgebouwd uit honderden kleurnuances. Elk artikel wordt handmatig voorzien van een illustratie door toegewijde vakmensen. Catchii selecteert het fijnste porselein en keramiek.”

 Cichi verhuurt haar South African Garden collectie. Met de pauw, de kraanvogel, de papegaai en de lovebird. Je krijgt de verschillende vogels gemengd, en ze zijn het leukst steeds twee aan twee, omdat de borden "in elkaar overlopen". De groene kever loopt er vrolijk tussendoor.

Verhuurprijzen

  • groot bord, diameter 27 cm: 0,95 p/st
  • klein bord, diameter 21,3 cm: 0,65 euro p/st
  • kom diameter van 15,3 cm: 0,75 euro p/st

Verhuurprijzen zijn exclusief transport, afwaskosten en BTW.

Bestellen via Servé.  Servé draagt zorg voor verhuur, levering en afhandeling.

STEELITE CRAFT BLUE  -  BROSTE COPENHAGEN NORDIC SAND & SEA  -  BROSTE COPENHAGEN ESRUM