Wendy Welvaars_Hortus_72_MG_7428.jpg
SYM_3933.JPG
4K4A2801.jpg
cichi_scrambled_04.jpg
IMG_0307.jpg
IMG_8514.JPG
Wendy Welvaars_Hortus_72_MG_7428.jpg

Servies en Diner Styling


VOOR EEN BIJZONDER DINER OF EVENT

Collectie Serviezen en Tafelmaterialen

Styling, Decoratie, Bloemen,

Organisatie

SCROLL DOWN

Servies en Diner Styling


VOOR EEN BIJZONDER DINER OF EVENT

Collectie Serviezen en Tafelmaterialen

Styling, Decoratie, Bloemen,

Organisatie

 

over cichi

Cichi is specialist in styling en decoratie van diners en events.

Met een eigen collectie van kwaliteitsmerken servies, glaswerk, bestek en linnen creëren wij graag een setting waar je je welkom voelt. Onze materialen zijn van lifestyle merken zoals Broste Copenhagen, Serax, &Klevering, House Doctor, Mateus, Fest Amsterdam, Household Hardware en Van Verre. Maar in onze collectie hebben we materialen, vazen en vuurschalen van jonge ondernemers, kleinere design studio’s en lokale bedrijven met een bijzonder verhaal zoals Catchii, Ottomania en Stadshout.

We houden van groen en van natuurlijk, van ontspannen en persoonlijk. We willen je graag laten genieten, de gerechten en je gasten tot hun recht laten komen. Wij hebben er plezier in om met aankleding hiervoor de juiste sfeer te scheppen.

Wij doen graag een maatwerk voorstel voor een diner, zorgen voor de benodigde materialen en bouwen dit vervolgens voor je op. Bloemen en planten zijn onderdeel van onze styling en productie. 

 Onze collectie wordt steeds aangevuld met nieuwe items. 

 
4K4A2801.jpg

Styling decoratie bloemen


Styling decoratie bloemen


Cichi is expert in het verzorgen van een persoonlijke tafel die qua stijl en sfeer helemaal aansluit bij jouw idee. Stijlvol en rustig, of juist modern, strak of speels. Cichi haalt het meeste voldoening uit het creëren van een dinertafel en aankleding waarbij de gastheer- of vrouw zich herkend voelt in wie hij is en wat hij wil uitdragen. 

Welke details in het plaatje belangrijk zijn is voor de een heel anders dan voor de ander. Het is altijd maatwerk. De een wordt blij van veel groen en bladeren, de ander weer van rust en design en een derde weer van sparkle. Maak je met bijzondere glazen het verschil, kies je voor zacht linnen, gaat je aandacht uit naar de versiering op tafel, of juist een kwaliteit servies. Het kiezen voor de juiste combinatie is iets waar Cichi je graag bij helpt. 

We maken samen een inventarisatie van je wensen sturen je daarna een maatwerk voorstel.  We zorgen voor de benodigde materialen en bouwen dit vervolgens voor je op. Bloemen en planten zijn onderdeel van onze styling en productie. En na afloop helpen we opruimen en nemen we alles weer mee. 

cichi_scrambled_04.jpg

Impressie


Impressie


Cichi werd ingezet voor styling van diners voor onder andere Nespresso, Panasonic, Ibana, de Hortus Amsterdam, de Cristofori Concertzaal, het pop-up restaurant van Rens Kroes, de Kromhouthal, backstage diners voor een TV-serie, het Cobra Museum, de Hedge House Gallery, bedrijfsfeesten en diners van onder andere O'Neill en Cosine, het aankleden van trouwlocaties en particuliere diners thuis en in de boomgaard.

Foto's in samenwerking met o.a. Wendy Welvaars Koken op locatie. Foto credits André Bakker, Niels PolakAmsterdam FlavoursKlijn Fotografie, Simone's KitchenElodie Burrilon, LVF Photography en Elsbeth Tijssen

IMG_0307.jpg

Reviews


Reviews


 

Lucienne en Wouter

"Cichi Experience is een fantastisch bedrijf dat heel goed luistert naar wensen van haar klanten, dat anticipeert op eventuele wensen en dat daardoor heel goed een mooie sfeer weet te creëren door de spullen die gebruikt worden. Tot in het detail. Cichi Experience heeft hét verschil voor ons gemaakt tussen een leuke dag een een fantastische dag met een huwelijkslunch in open tent, prachtig gedekte tafels, bloemen, spullen die op de achtergrond nodig zijn etc. Het bedrijf heeft ons totaal "ontzorgt" en dat is het begin van een hele mooie dag waar je alleen maar hoeft te genieten. Absolute aanrader!"

Juni 2018

IMG_0363.JPG

Kim

"Ik zou elk bruidspaar aanraden om met 'Cichi Dining Experience' samen te werken voor de styling van hun bruiloft! Cilia is enorm enthousiast, energierijk en flexibel! Het is enorm fijn om met haar samen te werken! Zij kwam met de allerleukste ideeën, die perfect bij ons paste! Zij heeft tijdens ons huwelijk de 'Ijkantine' in Amsterdam gestijld waar wij een diner & feest hadden. Toen we binnenkwamen, was de Ijkantine nog mooier dan wij hadden durven dromen. Zij heeft zo'n bijzondere sfeer gecreëerd die perfect bij ons paste. Het was oprecht adembenemend. Ik heb van veel gasten gehoord dat ze nog nooit zo'n mooi en sfeervol diner hebben gehad! Wat ik het meest bijzondere vind aan Cilia, is dat de voorbereiding naar de bruiloft toe zo soepel is verlopen. Cilia is heel professioneel, en ik had tegelijkertijd een hele goede klik met haar. Hierdoor was ik geen seconde zenuwachtig over de styling tijdens het diner, sweets table & feest want ik wist dat alles in de allerbeste handen was! Ik gun elke bruid dezelfde schitterende dag die ik heb gehad afgelopen weekend, dankzij Cilia!"

Juni 2018

21-jarig diner Isa

Voor mijn 21-diner heeft Cichi ons geholpen om het diner tot een succes te maken, en dat is zeker gelukt. Samen met Cilia hebben we op haar kantoor net zolang samen gezeten, totdat we de perfecte styling gevonden hadden. Hierin geeft ze je alle ruimte voor je eigen input, maar kan ze ook goed adviseren door haar eigen goede smaak. Uiteindelijk zijn we tot een prachtig uitziende tafel gekomen waarvan iedereen onder de indruk was. Het feit dat ze echt luistert naar jouw wens, maar daarin ook goed kan adviseren, en het feit dat ze zo professioneel te werk gaat, maken het dat ik iedereen zou aanraden om de hulp van Cichi in te schakelen voor de perfecte styling van elke diner-gelegenheid.

Femke Stip, Randstad Group

Wij hebben voor een belangrijk diner de hulp ingeschakeld van Cichi voor de aankleding en decoratie van de tafels.

Vanaf het begin tot aan het einde hebben wij het contact met Cichi als zeer prettig, kundig en flexibel ervaren.

Ze voelden goed aan wat bij de setting en sfeer paste en hebben hier een mooi voorstel in gemaakt, waarin er snel werd gereageerd en ingespeeld op diverse verzoeken vanuit ons - die logistiek nogal wat uitdaging vroeg. 

Op de avond zelf was Cilia met een professioneel team aanwezig die met fantastisch middelen, een prachtig mooie sfeer hebben neergezet. die perfect paste bij de setting.

Wij zullen bij soortgelijke aangelegenheden in de toekomst, met plezier en het volste vertrouwen Cichi weer benaderen om ons te ondersteunen. Een absolute aanrader!

April 2018

Florentina

"Loved working with Chichi Dining Experience and would eagerly recommend to friends and work again in the future. Extremely professional, creative and flexible, made our tropical themed anniversary dinner a great experience for thfor eye. The reality beat the mood boards and inspiration we had - cannot thank them enough!"

Juni 2018

9ea86b4f-b22b-4215-ab57-cd1e839a42da.jpg
IMG_2830.jpg
 
IMG_8514.JPG

Contact


Contact


Contact

Bel of mail ons voor een aanvraag voor styling en/of verhuur van servies. We horen graag over je wensen en plannen. Ook kan je een afspraak maken om langs te komen op ons kantoor.

info@cichi.nl of + 31 (0) 6 11042928

Cichi is ingeschreven bij de KvK Amsterdam onder nummer 59639598

Name *
Name

-  INSTAGRAM -


Cichi Dining Experience

 

                                                                                        Koningin Wilhelminaplein 8                                                                                                                                                                                   1062 HK Amsterdam                                                                                           T  +31 (0)6 11042928
E   info@cichi.nl