DISCLAIMER EN PRIVACY
 
Informatie

  • Onze informatie is met uiterste zorg samengesteld. Toch kan het voorkomen dat er foutieve informatie wordt verstrekt. Hoewel we trachten deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kunnen aan deze site geen rechten worden ontleend.

 
Kleuren

  • We kunnen niet garanderen dat de kleuren die op de website te zien zijn exact de kleuren van de producten in werkelijkheid weergeven. Hoe de kleur wordt weergegeven hangt af van de instellingen van je computer.

 
Persoonsgegevens
 

  • Wij zijn verantwoordelijk voor alle persoonlijke gegevens die je aan ons opgeeft zoals b.v. naam, adres en geboortedatum of gegevens die we verkrijgen via een sollicitatie of aanmelding via onze website of nieuwbrief. De gegevens worden opgeslagen binnen het bedrijf Cichi Dining Experience. Cichi zal je persoonlijke gegevens niet aan derden verstrekken. 

 
Waarom verzamelen we gegevens en om welke gegevens gaat het?

  • Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief geef je tegelijkertijd toestemming om jouw gegevens op te slaan. We gebruiken de opgeslagen informatie om jou te informeren over Cichi. Het kan gaan om het sturen van informatie over onze activiteiten of het doen van andere aanbiedingen. Indien je er geen prijs op stelt dat Cichi jouw gegevens gebruikt voor direct marketingdoeleinden kun je contact opnemen met info@cichi.nl


Hoe kun je toegang krijgen tot de geregistreerde gegevens?

  • Je hebt het recht om contact met ons op te nemen om toegang te krijgen tot de persoonlijke gegevens die we van jou hebben geregistreerd. Indien ze foutief, onvolledig of irrelevant zijn, kun je verzoeken dat de gegevens gecorrigeerd of verwijderd worden.

Auteursrecht 

  • De inhoud van deze website is auteursrechtelijk beschermd en eigendom van Cichi Dining Experience.