Projecten die we de afgelopen tijd hebben mogen doen waren onder andere voor:

Een greep uit de locaties waar we hebben gewerkt:

IMG_0370.JPG

Lucienne en Wouter

"Cichi Experience is een fantastisch bedrijf dat heel goed luistert naar wensen van haar klanten, dat anticipeert op eventuele wensen en dat daardoor heel goed een mooie sfeer weet te creëren door de spullen die gebruikt worden. Tot in het detail. Cichi Experience heeft hét verschil voor ons gemaakt tussen een leuke dag een een fantastische dag met een huwelijkslunch in open tent, prachtig gedekte tafels, bloemen, spullen die op de achtergrond nodig zijn etc. Het bedrijf heeft ons totaal "ontzorgt" en dat is het begin van een hele mooie dag waar je alleen maar hoeft te genieten. Absolute aanrader!"

Juni 2018

 

 

Kim

7b709b23-78ed-4adc-8a0e-dd0b75b1467a.jpg

"Ik zou elk bruidspaar aanraden om met 'Cichi Dining Experience' samen te werken voor de styling van hun bruiloft! Cilia is enorm enthousiast, energierijk en flexibel! Het is enorm fijn om met haar samen te werken! Zij kwam met de allerleukste ideeën, die perfect bij ons paste! Zij heeft tijdens ons huwelijk de 'Ijkantine' in Amsterdam gestijld waar wij een diner & feest hadden. Toen we binnenkwamen, was de Ijkantine nog mooier dan wij hadden durven dromen. Zij heeft zo'n bijzondere sfeer gecreëerd die perfect bij ons paste. Het was oprecht adembenemend. Ik heb van veel gasten gehoord dat ze nog nooit zo'n mooi en sfeervol diner hebben gehad! Wat ik het meest bijzondere vind aan Cilia, is dat de voorbereiding naar de bruiloft toe zo soepel is verlopen. Cilia is heel professioneel, en ik had tegelijkertijd een hele goede klik met haar. Hierdoor was ik geen seconde zenuwachtig over de styling tijdens het diner, sweets table & feest want ik wist dat alles in de allerbeste handen was! Ik gun elke bruid dezelfde schitterende dag die ik heb gehad afgelopen weekend, dankzij Cilia!"

Juni 2018

Femke Stip, Randstad Group

Wij hebben voor een belangrijk diner de hulp ingeschakeld van Cichi voor de aankleding en decoratie van de tafels.

Vanaf het begin tot aan het einde hebben wij het contact met Cichi als zeer prettig, kundig en flexibel ervaren.

Ze voelden goed aan wat bij de setting en sfeer paste en hebben hier een mooi voorstel in gemaakt, waarin er snel werd gereageerd en ingespeeld op diverse verzoeken vanuit ons - die logistiek nogal wat uitdaging vroeg. 

Op de avond zelf was Cilia met een professioneel team aanwezig die met fantastisch middelen, een prachtig mooie sfeer hebben neergezet. die perfect paste bij de setting.

Wij zullen bij soortgelijke aangelegenheden in de toekomst, met plezier en het volste vertrouwen Cichi weer benaderen om ons te ondersteunen. Een absolute aanrader!

April 2018

IMG_0363.JPG

21 diner Isa

Voor mijn 21-diner heeft Cichi ons geholpen om het diner tot een succes te maken, en dat is zeker gelukt. Samen met Cilia hebben we op haar kantoor net zolang samen gezeten, totdat we de perfecte styling gevonden hadden. Hierin geeft ze je alle ruimte voor je eigen input, maar kan ze ook goed adviseren door haar eigen goede smaak. Uiteindelijk zijn we tot een prachtig uitziende tafel gekomen waarvan iedereen onder de indruk was. Het feit dat ze echt luistert naar jouw wens, maar daarin ook goed kan adviseren, en het feit dat ze zo professioneel te werk gaat, maken het dat ik iedereen zou aanraden om de hulp van Cichi in te schakelen voor de perfecte styling van elke diner-gelegenheid.

Florentina

"Loved working with Chichi Dining Experience and would eagerly recommend to friends and work again in the future. Extremely professional, creative and flexible, made our tropical themed anniversary dinner a great experience for thfor eye. The reality beat the mood boards and inspiration we had - cannot thank them enough!"

Juni 2018

IMG_0364.JPG
IMG_2967.JPG