Dinerstyling

Schakel Cichi in voor een persoonlijke bijzondere aankleding van een diner of event.

Op basis van je wensen, menu en de locatie doen we een voorstel voor aankleding, dat aansluit bij jouw stijl.

Ook ontwikkelen we steeds nieuwe settings en thema's. We verzorgen naar wens bijpassende bloemen, tafelkleden, decoratie en overig materiaal zoals een vuur of tent.

Fotostyling

Wij verzorgen de aankleding van de set met materialen en bloemen voor een fotostyling. We hebben een netwerk van fotografen die we in kunnen zetten. 

Hoe we werken

Op basis van een eerste inventarisatie maken we een maatwerk opstelling voor een diner of event.

Bij een inventarisatie gaan we na voor wie het diner is, wat het doel is, welk plaatje je in gedachten hebt, en wat je resources (budget en andere beschikbare hulpkrachten/middelen) zijn. 

Je ontvangt van ons een voorstel met een moodboard en een overzicht op hoofdlijnen van de materialen waarmee we willen werken.  We geven je hierbij ook een budget indicatie. 

Het budget wordt opgebouwd uit:

- een prijs per persoon voor de materialen

- een prijs voor bloemen en groen

- transport- en schoonmaakkosten

- productie kosten (op- en afbouw)

Afhankelijk van het project hanteren we een voorbereidings/concept fee.

IMG_5676.JPG

Sourcing

Naast onze eigen collectie, hebben we een groot netwerk van verhuurders en leveranciers van lifestyle producten. Omdat elke productie maatwerk is, brengen we steeds een nieuwe combinatie van materialen bij elkaar. 

0092-lvfphotography.com-7958.jpg

Bloemen en bladeren

Bloemen en bladeren zijn essentieel voor een diner en hebben een grote invloed op de sfeer. Cichi verzorgt zelf vaak de bloemen, en heeft een grote collectie aan vazen om in te zetten. Voor grotere projecten werken we ook samen met bloemisten.

0009-lvfphotography.com-7642.jpg

Verlichting

Wil je een vuur, fakkels, lantarens of windlichten. Of zoek je juist een strakke uitlichting van muren of de tafels. We denken met je mee en schakelen zo nodig met onze partners voor het technisch realiseren van de juiste verlichting.